به سایت گروه تولیدی مکران خوش آمدید

سنگ گرانیت

در این مقاله می خوانید

با مشخصات و کاربردهای سنگ گرانیت آشنا شوید

سنگ گرانیت از آن دسته سنگ‌های زینتی است که در ساختمان‌سازی کاربرد زیادی دارد و محبوبیت آن به دلیل رنگ‌بندی متنوع و مقاومت بالای این سنگ است. از سنگ‌های گرانیت می‌توان در ساختمان‌های مسکونی و تجاری و برای قسمت‌های مختلف یک ساختمان ازجمله کف، ساخت نما با گرانیت، پیاده‌رو، جدول‌کشی، بناهای تاریخی و… استفاده کرد.
وجود مقادیر بسیار زیاد این سنگ در پوسته زمین سبب گردیده تا در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار بگیرد. گرانیت در پوسته زمین و در بسیاری از رشته‌کوه‌های گوناگون در سراسر جهان به وفور یافت می‌شود. مقاومت بالای این نوع سنگ به دلیل ترکیبات آن است که باعث شده است تا در برابر شرایط آب‌وهوایی مختلف و خراش محکم باشد. با ما در این مقاله همراه باشید تا با خصوصیات و کاربردهای گرانیت بیشتر آشنا شوید.

سفری در تاریخ با سنگ گرانیت

سنگ گرانیت یکی از قدیمی‌ترین سنگ‌های مورداستفاده در ساختمان‌سازی و ساخت بناهای مختلف بوده‌است. همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد سنگ‌های گرانیت ریشه در سنگ‌های آذرین دارد و انواعی از سنگ‌های آذرین محسوب می‌شوند. این سنگ‌ها که از واژه لاتین به‌ معنای آتش برگرفته شده‌است در دماهای بالایی ساخته شده‌اند. سنگ‌های گرانیت در اقمار اعماق زمین توسط توده‌های مذاب و سپس سرد شدن تدریجی آن‌ها به شکلی سخت و سنگ‌های جامد تبدیل می‌شوند. اغلب تاریخ‌دانان و محققان بر این باورند که اولین مشاهده‌های سنگ‌هایی همچون گرانیت در قرن ۱۸ منشأ گرفته‌است. این سنگ‌ها دارای قدمت بسیار طولانی هستند که به ‌عنوان سنگ‌های تزئینی درون بناهای مذهبی بسیار مرسوم بوده‌اند. شما می‌توانید آثار مختلفی از سنگ‌های گرانیت را در بناهای تاریخی همچون تخت‌جمشید، پاسارگاد و حتی تخت‌سلیمان و بسیاری از بناهای اسلامی در سرتاسر کشور مشاهده نمایید .
سنگ گرانیت تخت جمشید

مشخصات سنگ گرانیت چیست؟

سنگ گرانیت از دسته سنگ‌های آذرین محسوب می‌شود. این سنگ با نام علمی پلوتونیک نیز نامگذاری شده است. به این معنا که محل تشکیل سنگ گرانیت به اعماق زمین برمی‌گردد. گرانیت ازجمله یکی از اجزاء اصلی تشکیل دهنده پوسته زمین نیز محسوب می‌شود. به همین دلیل از اهمیت و مزایای بسیاری برخوردار است.
گرانیت یک سنگ آذرین نفوذی با دانه‌های درشت (مواد معدنی) است که به راحتی با چشم غیرمسلح دیده می‌شود. رنگ‌های گرانیت معمولاً صورتی، سفید، خاکستری و سیاه هستند. با این حال، توجه به این نکته ضروری است که برخی از سنگ‌هایی که به‌عنوان گرانیت سیاه به بازار عرضه می‌شوند، احتمالاً گابرو هستند، زیرا گرانیت باید حداقل 20 درصد کوارتز داشته باشد تا بتوان آن را گرانیت نامید.

انواع سنگ گرانیت

سنگ‌های گرانیت دارای تنوع بسیار بالایی هستند. شرایط تشکیل این سنگ‌ها در اعماق زمین سبب می‌گردد که آن‌ها به دسته‌های بسیار متفاوتی تبدیل شوند. همان‌طور که گفته شد سنگ‌های گرانیت دارای ترکیبات مختلفی از عناصر متفاوت و همچنین در دماهای مختلفی تشکیل می‌شوند. به‌همین دلیل به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند.
انواع سنگ گرانیت بنابر ویژگی‌های اصلی به دسته‌بندی زیر تقسیم می‌شوند:

  • انواع سنگ گرانیت از نظر زمان تشکیل
  • انواع سنگ گرانیت از نظر بافت
  • انواع سنگ گرانیت از نظر کاربرد
  • انواع سنگ گرانیت از نظر رنگ‌بندی

انواع سنگ گرانیت از نظر زمان تشکیل

همان‌طور که اشاره شد این سنگ‌ها دارای تنوع بسیاری هستند و از نظر زمان و دوره تشکیل به ۳ دسته متفاوت تقسیم‌بندی می‌شوند. در دسته اول سنگ‌های گرانیت به سنگ‌های دوران قبل‌از زمین‌شناسی یعنی حدود ۲ میلیون سال پیش دسته‌بندی می‌شوند. سنگ‌هایی که در این دوران تشکیل‌شده‌اند به دلیل تشکیل و شکل‌گیری آن‌ها در دوران کوه‌زایی دارای ظاهری زیبا نیستند و از آن‌ها به ‌عنوان سنگ‌های زینتی و مصارف زینتی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. در نوع‌های دیگر سنگ‌های گرانیتی که به سنگ‌های گرانیتی زینتی نیز مشهور هستند در دوران مزوزوئیک و سنوزوئیک ساخته شده‌اند؛ که به دلیل ساختار و رگه‌های زیبا درون آن‌ها در قسمت‌های مختلف ساختمان‌سازی و مصارف زینتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع بافت سنگ گرانیت

با توجه به اینکه سنگ‌های گرانیت دارای ظاهر و شکل‌های بسیار متنوعی هستند. هر کدام از آن‌ها رنگ‌ها و اشکال متفاوتی دارند. یکی از مهم‌ترین دلایل وجود تنوع در بافت سنگ‌ گرانیت زمان و نحوه و دمای تشکیل آن‌ها در زیر زمین است. به ‌همین دلیل این سنگ‌ها دارای انواع مختلفی از جمله بافت‌های ریز و با سنگ‌هایی با بافت و رگه‌های درشت هستند؛ که بسته به سلیقه و همچنین نوع نیاز در مکان‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی دیگر از دلایل وجود تنوع در بافت سنگ‌های گرانیت وجود مقادیر مختلفی از کانی‌های متفاوت است که سبب گردیده در هر کدام از این سنگ‌ها رنگ و بافت خاصی ایجاد گردد.

انواع سنگ گرانیت از نظر کاربرد

یکی دیگر از تقسیم‌بندی‌های موجود برای انواع سنگ گرانیت کاربرد و موارد استفاده از آن‌هاست. به این معنا این سنگ‌ها به دلیل بافت، ویژگی‌ها و ساختارهای متفاوت دارای کاربردهای متفاوتی نیز هستند. برای مثال انواع سنگ‌های گرانیتی ازنظر کاربرد به ۲ دسته سنگ‌های گرانیتی زینتی و غیر زینتی تقسیم‌بندی می‌شوند. سنگ‌های گرانیتی که دارای ظاهر و بافت‌های زیبا و زینتی هستند در مصارف ساختمانی نماها و حتی مجسمه و ساختارهای زینتی درون منازل و ساختمان‌های متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما سنگ‌های گرانیتی که دارای ظاهری ساده هستند برای مصارف و موارد دیگری که اغلب در مقابل دید نیستند مورد توجه قرار می‌گیرد.

انواع سنگ گرانیت از نظر رنگ‌بندی

سنگ گرانیت سنگی است با رنگ‌بندی منحصربه‌فرد و متنوع که سبب گردیده در ساختمان‌سازی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشد. تنوع رنگ‌بندی در این سنگ‌ها سبب گردیده تا هم در قسمت‌های درونی و بیرونی ساختمان مورد استفاده قرار بگیرند. عوامل بسیار متنوعی همچون نحوه تشکیل، دمای تشکیل سنگ گرانیت، نوع و میزان کانی‌های موجود درون آن‌ها و … می‌تواند در تعیین رنگ نهایی آن‌ها تأثیرگذار باشد. رنگ‌بندی سنگ‌های گرانیتی خود به ۲ دسته سنگ‌های گرانیت طبیعی و سنگ‌های گرانیت رنگ‌شده تقسیم‌بندی می‌شود. در سنگ‌های گرانیت رنگ‌شده از سنگ‌هایی که دارای ظواهری ساده هستند و یا حتی سنگ‌های دیگر استفاده و به شکل طبیعی سنگ‌های گرانیت رنگی آمیزی می‌شوند. اما در سنگ‌های گرانیت طبیعی تمامی رنگ و بافت‌های موجود طبیعی و بدون تغییر هستند که محبوبیت آن‌ها را دو چندان نموده‌است. در ادامه با انواع رنگ‌بندی و ویژگی‌های آن‌ها در سنگ گرانیت بیشتر آشنا خواهید شد.

رنگ‌بندی سنگ گرانیت چگونه است؟

گرانیت مجموعه‌ای از کانی‌ها و سنگ‌ها، عمدتاً کوارتز، فلدسپات پتاسیم، میکا، آمفیبول‌ها و سایر مواد معدنی است. گرانیت معمولاً حاوی 20 تا 60 درصد کوارتز، 10 تا 65 درصد فلدسپات و 5 تا 15 درصد میکا است. مواد معدنی تشکیل دهنده گرانیت، رنگ‌های منحصربه‌فردی را به انواع مختلف آن می‌بخشند. به همین دلیل است که زیبایی و رنگ‌بندی سنگ گرانیت از محبوبیت زیادی برخوردار است.
نسبت کانی‌های رنگی مختلف در گرانیت تا حد زیادی به دلیل منبع اصلی سنگ مذاب است که برای تشکیل این سنگ سرد شده است. اگر سنگ مذاب دارای فلدسپات پتاسیم فراوان باشد، گرانیت به احتمال زیاد رنگ صورتی به خود می‌گیرد. از طرف دیگر، اگر سنگ مذاب در کوارتز و مواد معدنی که آمفیبول را تشکیل می‌دهند زیاد باشد، احتمالاً گرانیت به رنگ سیاه و سفید خالدار است که معمولاً برای ساخت سطح میزها استفاده می‌شود.
ترکیب مواد معدنی زیر، رنگ‌های مختلف گرانیت را تشکیل می‌دهند.

رنگ بندی سنگ گرانیت

انواع رنگ در سنگ‌های گرانیت

انواع مختلفی از این نوع سنگ در بازار موجود هستند که می‌توان بر اساس نیاز و سلیقه خود، گزینه مناسب را انتخاب کنید. تفاوتی که انواع سنگ گرانیت با هم دارند در مواد تشکیل‌دهنده، طرح، رنگ و درنتیجه قیمت آن‌ها کاملاً مشهود است. محبوب‌ترین سنگ‌های گرانیتی در ادامه بررسی شده‌اند.

گرانیت سفید

در این نوع گرانیت رگه‌های سفید بسیاری دیده می‌شود. به همین دلیل عنوان رنگ سفید به آن لحاظ داده شده است. در سنگ‌های سفید گرانیت اغلب رگه‌های سیاه نیز مشاهده می‌گردد و به طور کامل سفید نخواهد بود. ناگفته نماند که حین خرید سنگ گرانیت مراقب فروشندگان تقلبی در این زمینه باشید. چراکه سنگ‌هایی کاملاً سفید تحت عنوان سنگ گرانیت اصل نیست و به طور قطع سنگی دست ساخته بشر است.

گرانیت سیاه

گرانیت سیاه معمولاً در ساختمان‌های تجاری دیده می‌شود، اما این سنگ‌ها در اصل گرانیت نیستند. گرانیت باید حداقل 20% کوارتز داشته باشد، به این معنی که یک سنگ تمام سیاه، گرانیت نیست. گرانیت سیاه یکی از محبوب‌ترین سنگ‌های گرانیت محسوب می‌شوند که در قسمت‌های درونی و بیرونی ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گرانیت صورتی

رنگ صورتی این نوع گرانیت به دلیل فراوانی فلدسپات پتاسیم در آن است. این نوع سنگ گرانیتی به دلیل رگه‌های صورتی رنگ زیبا در مصارف زینتی و موارد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر رگه‌های صورتی دراین نوع گرانیت شما می‌توانید رگه‌هایی از شیری یا قهوه‌ای را نیز به دلیل وجود کانی‌های دیگر مشاهده کنید.

گرانیت سیاه و سفید

به نظر می‌رسد که این نوع گرانیت دارای قسمت‌های مساوی از کوارتز، فلدسپات و آمفیبول است که یک گرانیت سیاه و سفید خالدار را ایجاد کرده است. این سنگ یکی از رایج‌ترین انواع گرانیت است که بیشتر برای کانترهای گرانیتی یا کف استفاده می‌شود.

گرانیت قرمز

گرانیت قرمز گونه‌ای از گرانیت صورتی است که مقادیر فلدسپات آن به دلیل رنگ قرمزی بیشتر است. همچنین، وجود اکسید آهن در ساختار این نوع سنگ گرانیت در عیین رنگ قرمز آن بی تأثیر نخواهد بود. اساساً همان فرایندی که فلز زنگ‌زده را به رنگ قرمز تبدیل می‌کند.

گرانیت آبی

یک نوع سنگ آذرین از مونزونیت است و گاهی اوقات به عنوان گرانیت آبی نیز شناخته می‌شود، در حالی که گرانیت نیست. این نوع سنگ دارای لابرادوریت آبی است و گاهی اوقات به عنوان گرانیت آبی به فروش می‌رسد.

گرانیت سبز

هنگامی که این سنگ به عنوان گرانیت سبز تبلیغ می‌شود، اغلب نوعی سنگ مرمر سبز است. گرانیت‌های سبز رنگ به نسبت سایر رنگ‌ها بسیار رایج نیستند، اما انواع مختلفی از سنگ‌ها وجود دارند که می‌توان کانی‌های سبز را در آن‌ها به وفور پیدا کرد.

ماندگاری و طول عمر سنگ گرانیت

همان‌طور که گفته شد سنگ‌های گرانیت طی فرایند ذوب در دمای بالا و همچنین سرد شدن آن‌ها تبدیل به سنگ‌های بسیار سخت و محکم می‌شوند. بنابراین همین ویژگی می‌تواند دلیلی بر وجود طول عمر طولانی این دسته از سنگ‌ها باشد. در مقابل این سنگ‌ها ازآنجاکه دارای انواع مختلفی هستند و منشأ پیدایش و کانی‌های موجود در هر کدام از آن‌ها متفاوت است، می‌تواند طول عمرهای متفاوتی نیز داشته باشند. اما به‌طورکلی می‌توان گفت که سنگ‌های گرانیت از جمله سنگ‌های بسیار مقاوم و سرسخت هستند. سنگ‌های گرانیت حتی به نسبت سنگ‌های مرمریت و تراورتن از مقاومت بسیار بالایی برخوردارند. به ‌همین دلیل از آن‌ها در قسمت‌هایی همچون راه‌پله‌ها که عبورومرور در این محیط‌ها بسیار زیاد است و حتی محیط‌های دیگر همچون نما گرانیتی ساختمان که در معرض آب‌وهوایی جوی مختلفی قرار می‌گیرند، استفاده می‌شود. از طرفی نگهداری و رعایت نکات مناسب برای تمیز کردن و مراقبت از سنگ‌های گرانیتی در قسمت‌های مختلف خانه می‌تواند سبب افزایش طول عمر سنگ‌های گرانیت شما گردد. در ادامه نکات لازم جهت نحوه مراقبت از سنگ‌های گرانیت ذکر شده‌است.

مراقبت از سنگ گرانیت

ازآنجاکه از سنگ‌های گرانیت در قسمت‌های مختلف همچون آشپزخانه برای ساخت کانتر، سینک ظرف‌شویی، کابینت و حتی کف قسمت‌های مختلف خانه استفاده می‌شود، شما روزانه به‌ صورت مستقیم و غیرمستقیم با این سنگ‌ها در ارتباط هستید. به‌همین دلیل باید با استفاده از نکات مناسب از آن‌ها مراقبت کنید تا سبب افزایش طول عمر و دوام سنگ‌های گرانیت خانه خود شوید. از جمله نکات لازم برای نگهداری و تمیز کردن سنگ گرانیت عبارت‌اند از:

کاربردهای سنگ گرانیت

از ابتدای مطلب تا به اینجا با تنوع بالای سنگ‌های گرانیت آشنا شدید و می‌دانید که این سنگ‌ها دارای انواع بسیار متفاوتی هستند. به ‌همین دلیل سبب می‌گردد که کاربردهای بسیاری را نیز به دست آورند. سنگ‌های گرانیت علاوه‌بر ساختار و انواع مختلف به دلیل ویژگی‌های خاصی همچون مقاومت بالای آن‌ها در مکان‌های مختلف مورد توجه قرار می‌گیرند. گرانیت سال‌هاست که در صنعت ساختمان‌سازی و فضاهای شهری استفاده می‌شود و کاربردهای متنوعی دارد؛ بنابراین لازم است تا با کاربردهایی که دارد، آشنا شوید. از مهم‌ترین استفاده و کاربرد سنگ گرانیت می‌توان به ۲ دسته استفاده از سنگ‌های گرانیت در ساختمان‌سازی و استفاده از آن برای مصارف دیگر اشاره نمود. در ادامه هر کدام از این کاربردها به صورت کامل شرح داده شده‌است.
  •  پیشنهاد میکنیم مقاله کاربردهای سنگ گرانیت را مطالعه کنید. جهت مشاهده بر روی ادامه مطلب کلیک کنید

کاربرد سنگ گرانیت در ساختمان‌سازی

استفاده از انواع مختلف سنگ‌های گرانیت در قسمت‌های درونی و بیرونی ساختمان و خانه‌های مختلف از دیرباز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سنگ گرانیت ازجمله مصالح مورد استفاده بسیار قدیمی در ساخت‌وساز محسوب می‌شود. از این نوع سنگ در قسمت‌های مختلف خانه و ساختمان‌های مختلف تجاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ازجمله مهم‌ترین استفاده و مزایای سنگ‌های گرانیت در ساختمان می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کاربرد گرانیت در آشپزخانه
  • کاربرد گرانیت در لابی هتل‌ها و ساختمان‌ها
  • استفاده از گرانیت در پله و راه‌پله
  • استفاده در معماری و طراحی داخلی ساختمان
  • استفاده از گرانیت در نمای ساختمان و…

برای مثال استفاده از سنگ‌های گرانیت در قسمت‌های مختلف آشپزخانه به ‌عنوان میز کار، کابینت‌های آشپزخانه، به‌ عنوان سینک یا کف حمام استفاده می‌شود. یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده و توجه بسیار به این سنگ‌ها در چنین جاهایی می‌توان به ضد آب بودن و استحکام بالای آن‌ها اشاره نمود.

از طرفی به دلیل برخورداری از جلو با تنوع رنگی بسیار بالا و زیبایی این سنگ‌ها نیز استفاده از آن‌ها در ساختمان‌های تجاری همچون لابی هتل‌ها و ساختمان‌های دیگر بسیار مورد توجه است.

استفاده از این سنگ‌ها نیز به‌عنوان راه‌پله و پله‌های ساختمان‌های مختلف به دلیل ویژگی و ساختار مقاوم آن‌ها برخورداری از عمر طول عمر بسیار طولانی استفاده می‌شود. گرانیت برای سکوی حمام و اُپن آشپزخانه نیز استفاده می‌شود. این سنگ یک انتخاب بسیار محبوب است. زیرا ضد آب است و مقاومت بالایی در برابر لکه و حرارت دارد. همچنین تمیز کردن آن بسیار آسان است؛ بنابراین یک سنگ بسیار کاربردی و در عین حال بسیار زیبا است.

از دیگر کاربردهای سنگ گرانیت

قبل از اینکه ابزارهای برقی اختراع شوند، کنده‌کاری گرانیت کاری پر زحمت و زمان بر بود؛ بنابراین اغلب برای پروژه‌های مهم از آن استفاده می‌شد. اما اکنون با ابزارهای پیشرفته‌ای که برای کنده‌کاری این سنگ اختراع شده، کاربردهای آن نیز بیشتر شده است. ازجمله دیگر کاربردهای سنگ گرانیت عبارتند از:

  • استفاده از آن‌ها به ‌عنوان راه‌پله‌ها و کف‌پوش ساختمان‌های مختلف
  • استفاده برای سنگ‌فرش و پیاده‌رو خیابان‌ها
  • استفاده برای نماهای بیرونی ساختمان
  • استفاده برای بناهای تاریخی
  • استفاده برای ساخت انواع مجسمه‌های زینتی
  • استفاده از سنگ‌های گرانیت برای انواع آب‌نماهای تزئینی و غیره

گرانیت در بناهای تاریخی

از سنگ قبرها گرفته تا معابد و بناهای تاریخی که برای نسل‌های بعد باقی می‌مانند، اغلب از گرانیت ساخته می‌شوند. دلیل اصلی استفاده از این سنگ در موارد ذکر شده، دوام و مقاومت بالای آن است؛ به این ترتیب، بناهای ساخته شده با گرانیت سال‌های سال بدون آسیب باقی می‌مانند.

راه‌پله‌ها و کف‌پوش‌ها

گرانیت یک سنگ طبیعی و خیره‌کننده است و اغلب در کنار کاشی‌های مرمر و کف ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این سنگ معمولاً دارای نقش و نگار ظریفی است که برای ساخت کف‌پوش‌ها و طراحی راه‌پله‌ها کاربرد زیادی پیدا کرده است.

سنگ‌فرش‌ها و پیاده‌روها

سنگ‌فرش گرانیتی، یکی از گزینه‌های ایده‌آل برای استفاده در فضاهای باز است. زیرا در برابر هوا و رطوبت بسیار سخت و مقاوم است. سنگ‌فرش‌های گرانیتی در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها، از قرمز گرفته تا سبز و همچنین خاکستری و مشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

موزاییک و کاشی‌ها

از آنجایی که گرانیت طبیعی در رنگ‌های زیادی موجود است، می‌توان تنها با استفاده از این سنگ یک طرح موزاییک یا کاشی ایجاد کرد. استفاده از یک نوع سنگ راه خوبی برای اطمینان از این است که هیچ بخشی از کف فرسوده نمی‌شود.

مزایای استفاده از سنگ گرانیت

همان‌طور که اشاره شد، گرانیت از سنگ‌هایی است که علاوه بر زیبایی ظاهری که دارد، دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر شرایط محیطی مختلف است. اما این دو ویژگی تنها مزایای این سنگ کاربردی نیستند. از مزایای سنگ گرانیت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

معایب استفاده از سنگ گرانیت چیست

بعد از بررسی مزایایی که گرانیت دارد، نوبت به معایب آن می‌رسد. گرانیت با وجود کاربردها و مزایای بسیار زیادی که دارد، دارای معایبی هم هست. پس اگر قصد خرید و استفاده از این نوع سنگ را دارید، بهتر است با مضرات آن هم آشنایی داشته باشید. مهم‌ترین معایب سنگ گرانیت عبارت‌اند از:

قیمت سنگ گرانیت

ممکن است در نگاه اول این طور به نظر برسد که تمامی سنگ‌های گرانیتی قیمتی یکسان دارند، اما بهتر است بدانید که هیچ دو سنگی از نوع گرانیت هرگز قیمتی یکسان ندارند. این تمایز به محبوبیت این سنگ در بازار کمک زیادی می‌کند. عوامل مختلفی وجود دارند که می‌توانند بر قیمت سنگ گرانیت تأثیر بگذارند. این فاکتورها شامل رنگ، بافت، طرح و نوع سنگ می‌شوند. میزان قیمت گرانیت بنابر نوع و ساختار آنها در نهایت بر اساس متراژ سنگ خریداری شده محاسبه می‌گردد. شما نیز می‌توانید جهت اطلاع از قیمت‌های روز به درگاه اینترنتی سنگ گرانیت خرمدره مکران مراجعه نمایید و از قیمت گرانیت باکیفیت آن مطلع شوید.

کلام پایانی

سنگ گرانیت سال‌هاست که در صنعت ساختمان‌سازی استفاده می‌شود و کاربردهای گوناگونی دارد. از این نوع سنگ در نمای داخلی ساختمان‌های مسکونی و تجاری و همچنین فضاهای شهری استفاده می‌شود. از مهم‌ترین مزایای این نوع سنگ می‌توان به مقاومت بالا، ظاهر زیبا و تنوع رنگ‌بندی آن اشاره کرد. انواع مختلفی از این سنگ وجود دارند که در رنگ، طرح، بافت و قیمت تفاوت‌های اساسی با هم دارند. شما نیز می‌توانید برای مصارف مختلف در خانه یا ساختمان خود انواع مختلفی از سنگ‌های گرانیت را بکار ببرید. سنگ گرانیت خرمدره یکی از انواع سنگ‌های گرانیت باکیفیت در کشور است که می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای هر مکانی باشد. در این مطلب تلاش نمودیم تا شما را با انواع و کاربردهای سنگ های گرانیت آشنا کنیم و امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.